Lieve Mark,

mei8

Morgen ben je jarig, 1 dag voor moederdag, waarop je bent geboren! We wensen je een fijne wandeldag toe, hopelijk met wat beter weer. Want je treft het niet met die regen en koude.
Leuk al wat van je belevenissen te lezen.
groetjes en liefs van je ouders

posted under wensen en groeten
No Comments to

“Lieve Mark,”

 1. Avatar mei 10th, 2010 at 2:32 pm Mark Says:

  ja natuurlijk weer vergeten te bellen op moederdag!
  alsnog de groet van zoon aan moeder
  en nog bedankt voor het betere weer!!


 2. Avatar mei 18th, 2010 at 12:29 pm willem Says:

  Hoi Mark,
  Super om je op deze manier te kunnen volgen. Wat een tocht is het. Gelukkig loop je zo langzaam aan het warmere weer tegemoet. Wat is terugzie en lees geeft me de indruk dat je volop geniet. Wandel ze, ik ben af en toe in gedachte bij je.
  Groet,
  Willem


 3. Avatar mei 22nd, 2010 at 8:42 pm Kitty Says:

  Hoi Mark

  Ik zocht Francis maar ze hangt bij jou uit.. hoop dat jullie lekker weer hebben deze Pinksteren! Geniet van de rust

  Kitty


Van 1 mei 2010 tot 1 september 2010 heb ik een pelgrimstocht gelopen. Langs Keulen, Chartres, Rocamadour en Montserrat. Onderweg heb ik veel kerkjes bezocht met zwarte Madonna’s. Gaandeweg gingen die steeds meer voor me betekenen. Ik heb al eens eerder een lange voettocht gemaakt. Destijds, ik was 27, liep ik naar Assisi. Ik liep toen alleen, klopte aan bij mensen voor overnachting. Nu liep ik gedeeltes alleen en gedeeltes samen; met een vriend, een goede collega, een fijne klant. Deze site was vooral bedoeld om de mensen die mee gingen lopen te betrekken en op de hoogte te houden van mijn vorderingen. Nu staat ie vol met verhalen en beelden, en omdat ik niet alleen van lopen hou, maar ook van verhalen en beelden, blijf ik af en toe een blogje posten