Kaart voettocht rond mijn 50e verjaardag

april21

Rond mijn 50e verjaardag wandel ik een paar weken naar enkele Vierge Noirs in Belgie en Frankrijk. In het hemelvaart weekend vier ik dan mijn 50e met lieve vrienden. Bij een kampvuur met gerookte, gegrilde en gepofte lekkernijen.

Op 6 mei verwacht ik mijn gasten. Ga ik zelf op tijd komen voor mijn feestje?

posted under
One Comment to

“Kaart voettocht rond mijn 50e verjaardag”

  1. Avatar april 22nd, 2016 at 7:46 pm Gerda Fledderus Says:

    Dag lieve Mark,
    Ik wens je een mooie en inspirende toch toe!! Graag zie ik je over 2weken om je te omhelsen en te feliciteren met je 50e verjaardag!!
    En natuurlijk te genieten van het samenzijn met al je genodigden!!
    Warme groet en hug Gerda


Email will not be published

Website example

Your Comment:

Van 1 mei 2010 tot 1 september 2010 heb ik een pelgrimstocht gelopen. Langs Keulen, Chartres, Rocamadour en Montserrat. Onderweg heb ik veel kerkjes bezocht met zwarte Madonna’s. Gaandeweg gingen die steeds meer voor me betekenen. Ik heb al eens eerder een lange voettocht gemaakt. Destijds, ik was 27, liep ik naar Assisi. Ik liep toen alleen, klopte aan bij mensen voor overnachting. Nu liep ik gedeeltes alleen en gedeeltes samen; met een vriend, een goede collega, een fijne klant. Deze site was vooral bedoeld om de mensen die mee gingen lopen te betrekken en op de hoogte te houden van mijn vorderingen. Nu staat ie vol met verhalen en beelden, en omdat ik niet alleen van lopen hou, maar ook van verhalen en beelden, blijf ik af en toe een blogje posten