contact

april5

reageren op blog:

Contact via geschreven woord kan in het openbaar door te reageren op een bericht.

mailtje:

Contact via geschreven woord kan ook 1 op 1 via mark@markloopt.nl .

Ik weet niet hoe vaak ik in de gelegenheid zal zijn om blog te schrijven en of ik dan ook tijd heb om uitgebreid op mails te reageren. Het past niet in de aard van deze tocht om dat vast te leggen.

sms-en-whats-app:

Ik zal waarschijnlijk niet al te alert reageren op whats app-jes, mails en sms. Graag ben ik op mijn pelgrimstocht vrij om met mezelf te zijn of met de mensen die met me meewandelen of die ik ontmoet. Dat neemt niet weg dat ik het wel leuk vind om aanmoedigingen te ontvangen of een verzoekje voor een ontmoeting of een stukje mee wandelen.

telepathie:

Ik ben zelf niet zo bedreven in telepathie, maar sommige andere mensen wel, en wie weet word ik wel beter in telepathie als ik dat mobieltje en die computer een tijdje niet gebruik.

Bij gebrekkige telepathie van mijn kant kun je ook contact zoeken met francis@markloopt.nl.

posted under

Comments are closed.

Van 1 mei 2010 tot 1 september 2010 heb ik een pelgrimstocht gelopen. Langs Keulen, Chartres, Rocamadour en Montserrat. Onderweg heb ik veel kerkjes bezocht met zwarte Madonna’s. Gaandeweg gingen die steeds meer voor me betekenen. Ik heb al eens eerder een lange voettocht gemaakt. Destijds, ik was 27, liep ik naar Assisi. Ik liep toen alleen, klopte aan bij mensen voor overnachting. Nu liep ik gedeeltes alleen en gedeeltes samen; met een vriend, een goede collega, een fijne klant. Deze site was vooral bedoeld om de mensen die mee gingen lopen te betrekken en op de hoogte te houden van mijn vorderingen. Nu staat ie vol met verhalen en beelden, en omdat ik niet alleen van lopen hou, maar ook van verhalen en beelden, blijf ik af en toe een blogje posten